Blogger Backgrounds

Saturday, October 30, 2010

combo !

waaahh~~ lamanye xupdate belog ku. (lame lah sgt~)
macam nak tulis bnyk2 lah entry ni. hehe.

oke. last wik ade minggu koko kat u aku ni. then, persatuan aku (gamelan) kne uruskan galah pnjang.
oke fine. xkesah pon. then aku wakil gamelan maen tarik tali (konfem mng lah. malas nak kecoh. hehe).
ape yang aku nak cter sebenarnye is aku merempit tym nak g sne.. tu yg best tu.. hehe
aku angkut si DINA SAKURAGI n FAFAKH DUNKIN. dye yg sebok suh aku tulis ni dlm belog. hehe.
inilah fafakh dunkin yang mengade~

then, rabu lpas penutup minggu koko ni. gamelan kene buat persembahan. 
macam budhuh je aku rase. siot tol !! waa~~.
kene nyanyi lagu LENGGANG KANGKUNG. 
mmg kene bahan lah aku en.
tapi yg bestnye, aku diTANGKAP mlm tu oleh kamil's.
tangkap ape? tangkap gambar lahhh..
AKU SANGAT SUUKKEEE BERGAMBAR !! hehe.
so ble ade org ngah bergambar tu, ade aku jgn nak kutuk2 lah. 
aku mmg akan nyebok kat tempat yg ade kamera. hehe

mira buat persembahan gak

kunun baik. he~

ini lah dye tuan punya kamera (yang laki tu. yg perempuan tu penyebok.)hehe

masing2 macam gambar tampal

cucuk buntut ! hehe
 then diz week is our final week b4 da stdy week then final. 
ape lagi, mmg sesi bergambar lah en..
banyak lagi gambar tp nanti2 lah upload. hehe. 
ayuh ke kelas !

being snap by mamarazzi


presentation last

mizah style siti.

busy !

4 kata kata hikmah:

farzana said...

busy gila makcik ni.
hee~

miss u alia!

leaMADU said...

hehe. biase laahh.
miss u to0 ana. hehe

kiko kiki lala said...

apehal comel gila gamba-gamba kaw?
hihihi

leaMADU said...

muahaha. udah gemok, sebab tu comel. hehe.