Blogger Backgrounds

Saturday, May 7, 2011

BURN

HAHA. tetibe terkeluar name burn ni.
burn ni rabbit kat uma aku.
baru je bli. well, tade la baru ngat.
yg pasti aku blik last week, dye ade lame da la.
gemuuukkkk gile.
family aku sume syg si burn ni.
except aku la. sbb xsempat aku nk syg dye, dye da mati.
baru cadang nak buat burger arnab, da mati plak si burn gemuk ni.
HAISSHH~~ melepas.

okai. stop da pasal burn.
smalam midnite tgok fast n furious 5. sumpah best !!! waaa~~~
HAHAHAHA. tapi tym scene best plak aku terlena skejap.
nasib baik skjap. klu tak rugi je -.-

pastu smalam tgok uma sewa.
yay ! dpt da. siap da byr deposit lagi.
fully furnish+bil+TV(paling penting, setelah membodek abg tu)+ternet=rm150
not bad. :)

6 kata kata hikmah:

syameem said...

wey sumpah dh lme ak ngidam nk bela arnab n then wt burger gk
n ak tnsion gle pd spe2 yg dh tgk fast 5
ccni x kuar lg der

farzana said...

kesiannya.dia mati kenapa?
>.<

leaMADU said...

@syameem : HAHA. alah. tapi klu da bela kau tak smpai hati kot nak makan. kot la. BEST gile fast 5. HAHA. t aku blikan cd tok kau. cetak rompak punyaa !!

farzana : ana, kite pon tatawu sebab ape. tapi tak silap sbb salah shampoo. tatawu la tahap kesahihannye :)

leaMADU said...

btw, nama dye actually BERN, salah eja pulak. HAHA

dellito said...

syoknye....

bern mati dah ye?cian kt die..
anti cari yg laen lak ye tok dibele

leaMADU said...

dila : ape g syok? fast 5?
tu lah pasal. mak aku nk bli bini dah tok dye. skali da mati. HAHA.